Etusivu > Näyttely > Sisältö
Moottoripyörän renkaiden perusteet
May 19, 2017

Turvallisuusvinkkejä off-road- ja Dual-Sport-moottoripyöräilijöille


1. Ilmanpaine: Säilytä aina suositeltu rengaspaine maaston tyypistä, johon moottoripyörä on ratsastetaan; Tarkista omistajan käsikirja. Alhaalta pudotetut renkaat voivat aiheuttaa pyörien vaurioita, kun heitä lyötyä on kallioinen, karkea maasto ja sallivat moottoripyörän puristua tai vaeltaa sileä, kova maasto. Ylikuumeneminen voi vahingoittaa renkaita ja aiheuttaa tarpeettoman kovaa ajoa. Rengaspaineen tarkkaa mittaamista varten käytä tavallista rengaspainemittaria.

2. Ehto: Tarkista leikkauksia ja kaivertimet jotka voivat aiheuttaa ilman vuotoa. Tarkista myös renkaat puuttuvista nupista ja liiallinen kuluminen.

3. Vanteet: Jotta hallinnan menetys tai vamma, varmista akseli muttereiden kireys ja turvallista. Tartu jokaiseen renkaaseen edestä ja takaa ja yritä kallistaa sitä sen akselissa havaitsemaan kuluneet laakerit tai löysät mutterit. Sinun ei pitäisi olla vapaa pelata tai liukua, kun räjäytät pyörää. Tarkasta pyörät rikkoutuneille tai löysille pinnoille ja halkeille navan tai vanteen kohdalta.

1.jpg