Etusivu > Näyttely > Sisältö
Moottoripyörä tire FAQ
Aug 16, 2017

Mittarilukema 

Renkaan, jolla voidaan saavuttaa korkea mittarilukema on etu, koska pidemmän käyttöiän johtaa kustannusten alenemiseen. Mittarilukema attanded moottoripyörän renkaat ja erityisesti, että suorituskyky polkupyöriä takapyörien ei voida mitata samalla tavalla kuin auton tai vetoauton renkaat. Koska moottoripyörät, itse painaa verrattain vähemmän pystyvät nopeuttaa nopeammin ja tämä kiihdytyksen aikana takarenkaiden luistaa. Tämä liukastumisen johtaa renkaiden kulumista. Pillon matkustaja joiden paino sijoitetaan pääasiassa takarenkaiden auttaa pidentävät renkaan. Takapyörän painetaan tielle voimakkaammin, mikä vähentää liukastumisen. Renkaan siksi kestää kauemmin.


Rengas mallit - Radial renkaat 

Radial renkaat on kotelo kulma n. 90° kehän suuntaan (suunta matka) ja vyön kulma 0 - 25° noin. Vyön alla kulutuspinnan alueella renkaan vakauttaa ja sallii paljon suuremman nopeuden keskipakovoima muodonmuutos on subsantially pienempi. Vähentää materiaalin paksuus kyljessä-osassa tarkoittaa renkaan kuumenee vähemmän ja nopea voimaa on edelleen kasvanut.

Kannalta Ratsastus dynamics, moderni moottoripyörät on suunnattu radial renkaat. Esimerkki: 4,00-18 M/C 64H TT Conti TKH 24 renkaan ”kasvaa” noin 2 cm on avergae nopeus 210 km/h (131 mph), kun taas vertailukelpoinen vyörengas laajentaa vain muutaman millimetrin. Radial renkaan on tunnustettava R renkaan sivupinnan nimeämisessä.

Tyypillinen nimitys:

190/50 ZR17 M/C (73W) TL

blob.png