Etusivu > Näyttely > Sisältö
MOOTTORIPYÖRÄN RENKAAT II
Sep 18, 2017

RENGASKOKO, KANTAVUUSLUKU JA NOPEUS INDEKSI

Sen käyttöönotto GL1800 oli suurin, painavin ja voimakkain moottoripyörä koskaan on varustettava radial renkaat. Ajattelu keskustelumme kyljessä jäykkyys ja kulutuspinnan pahentaa erityisesti erityisesti pyörän paino ja käyttötarkoituksen, voimme ymmärtää, miksi, vaikka tuolloin, jotka sopivat uuden GL vanteet ollut radial renkaat, uudet renkaat nimenomaan GL1800 oli kehitetty. Siksi on tärkeää, kun ostaa uudet renkaat, että valinnat luetella valmistajan suunniteltu erityisesti moottoriin GL1800. Oikeat koot ovat 130/70R 18M/C 63H ilmalla 36 kiloa per neliö tuumaa kylmä etu-ja 180/60R 16M/C 74H ilmalla 41 psi takana. Mitä kaikki kirjaimet ja numerot tarkoittavat? Lue.

Liikettä, T osoittaa radial rakentaminen. Seuraavat neljä numeroa (esimerkiksi 16M/C) osoittavat oikean vanteen halkaisija asennettavaksi ja se, että rengas on moottoripyörä-erityistä. Kolmesta viimeisestä numerosta kaksi lukua tarkoittavat renkaiden kantavuusluku ja kirjain ilmaisee nopeus indeksin. Tämä on selitys metristä nimeäminen-värimallia GL1800 renkaat. Kaksi yhteinen käyttö-ohjelmaa ovat tuuman nimeäminen ja alfa-numeerinen nimitys. Ne koskevat useimmiten renkaat suunniteltu eri tyylejä Moottoripyörät (risteilijät) ja vanhoihin (GL1000 1100, jne), mutta ne sisältävät samat peruselementit. Kaavioita suhteesta kantavuusluvun kantavuus ja nopeus hakemisto polttonopeus sisältyvät tämän artikkelin lopussa.


KUN OSTAA

Olemme keskustelleet rengas koodeista ja kuuden vuoden suurin käyttötarkoitus aikaväli. Nyt puhutaan renkaiden kulumista. Underinflation, ylikuormitus ja vakavia jarrutus voivat kaikki aiheuttaa epäsäännöllistä renkaiden kulumista. Jos se vaikuttaa käsittely tai ratsastaa huomattavasti, renkaat on vaihdettava. Muussa tapauksessa Vaihda renkaat tai sitä ennen aikaan kun kulumista baareja tullut värin kulutuspinnan pinnan huomata kulumista nopeuttaa kyseisen ajankohdan jälkeen, ja kulutuspinnan sipes tule tarpeeksi syvälle tehokkaasti kanavoida pois vettä.

Mitkä ovat kulumista baareja? Tarkasteltaessa kohta renkaat jossa sivuun täyttää kulutuspinta, huomaat, pienet nuolet merkitty TWI (kulumisindikaattori). Katse kohtisuoraan pintaa kulutuspinnan noita kohtia, löydät esille osia alas sipes. Nämä ovat kulumista baareja.