Etusivu > Uutiset > Sisältö
City Moottoripyörän renkaiden huolto Raiders
Jun 14, 2017

City Moottoripyörän renkaiden huolto Raiders

Tarkastelu

Ajoprosessin aikana kaupunkien moottoripyörän renkaiden "auton jalka", kuten ihmiset, jotka kävivät joka paikkaan, kokivat toisenlaisen paikan, joutuvat kohtaamaan erilaisia tilanteita, joten omistajan olisi keskityttävä kaupunkien moottoripyörän renkaiden tilan tarkastamiseen. Olla rikkinäisiä tai vieraita aineita sekoitettuna, jos jos löytyy, puhdistaa ajoissa, jos ei oikea-aikaista puhdistusta, sen lisäksi, että osa autoista laskeutuu automaattisesti, jotkut hitaasti "erosion" kaupunkipyörän renkaat, yhä syvemmät, Kun ne tietyssä määrin heikentävät kaupungin moottoripyörän renkaita aiheuttaen kaupunkien moottoripyörän renkaan räjähdysrenkaiden vuotoja jne., Jotka aiheuttavat omia riskejä.

Oikea korvaaminen

Ensinnäkin: yleinen autonpuhdistus erityisesti City Motorcycle renkaiden puhdistukseen, jos City Motorcycle rengaspinta on mutapeite, on helppo peittää kulutuspinnan arpi, puhdistus on tarkistaa City Motorcycle renkaat Onko olemassa Sedimentti, leikkaus, kohotus ja muut olosuhteet, jos ne löytyvät kaupungin moottoripyörän renkaan rikkoon, on vaihdettava välittömästi.

Toiseksi: Jos kaupunkien moottoripyörän renkaiden löytyminen on vakavaa kulumista, tekee auton jarrutusvoiman tällaisen tilanteen estämiseksi, se on parasta korvata.

Kolmas: tarkista, onko City Motorcycle rengasventtiili kumituote, kun kumi syvälle punaiseksi, mikä osoittaa, että venttiili on ikääntynyt, ei voi taata hyvää ilmatiiviyttä, paras korvaaminen.

Tarkista tasapaino

Pitkällä etäisyydellä auton autossa on oltava kokenut törmäys, nopea, nopea kääntyminen, hätäjarrutus tai esteiden yli jne., Kaupunkien moottoripyörän renkaat ovat tällaisten ongelmien vuoksi ja menettävät tasapainon. Ajoneuvon poikkeama, kuoppia tai epätasainen pyöräkerros (yleisesti tunnettu "syöminen"), joka vaikuttaa liikenneturvallisuuteen.

Tarkista rengaspaine

Kaupunkimoottoripyörän rengaspaineen havaitseminen on tärkein osa kaupunkien moottoripyörän renkaiden päivittäistä huoltoa, eikä sitä pitäisi tehdä vain vaellusreitillä. Päivittäisessä ajossa tulisi kehittää säännöllinen (mieluiten yhden viikon tarkistus kerran) tarkastamaan rengaspaine hyvään tapaan. Turvallisuusriski poistuu huipussa. Tarkista, että rengaspaine on suoritettava kylmässä renkaassa. Tämä johtuu siitä, että kaupungin moottoripyörän renkaat johtuvat ajo lämpötila, rengaspaine on suurempi kuin todellinen arvo, sitten jos rengas paine vähentää renkaan, jäähdytys rengaspaine jälkeen puute.

Auton moottoripyörän renkaat ovat erittäin suuria, omistajan tulisi olla erityisen huolissaan auton "jalat". Lämpötilan nousun myötä City Motorcycle rengaspaineeseen vaikuttaa myös lämpölaajenemisen ja supistumisen ilmiö. Auton korjaus teknikko Gengfei muistutti, omistajat havaitsivat, että City Motorcycle renkaat rumpuja on vaihdettava välittömästi.

City Moottoripyörän rengas Drum Phenomenon on yksi tavallisimmista kaupunkien moottoripyörän renkaista aiheutuvista ongelmista käytön jälkeen. Kaupunkien moottoripyörän rengasrummun, kuten kaupunkien moottoripyörän renkaiden, rakentamiseen on monta syytä olemassa itse laatuongelmia, urbaani moottoripyörän renkaat naarmuuntuvat esteet näkyvät rummuissa, voi olla seurausta siitä, että prosessi, jolla on voimakas vaikutus rummuiden muodostumiseen . Raporttien mukaan ei tavanomaisen City Motorcycle rengaspaineen, huonoja tienolosuhteita ja huonoja ajo tottumuksia ja niin johtaa kaupunkien moottoripyörän rengas rummut ilmiö. City Moottoripyörän renkaat näkyvät rummut, milloin tahansa puhkaisuvaaran, omistajan välittömästi säännölliseen varastoon ammattimaista testausta ja korvaamista varten. Lisäksi Gengfei muistuttaa omistajaa, yritä välttää pitkään huono liikenteessä tiellä, jos väistämätön, ajaminen pitäisi vähentää nopeutta. Lisäksi omistajan tulisi kehittää hyvä City Motorcycle renkaiden ylläpitotottumus, usein tarkistaa City Motorcycle rengaspaine, jotta voidaan käyttää normaalia rengaspaine kaupunkien moottoripyörän renkaat.