Etusivu > Uutiset > Sisältö
City Moottoripyörän rengastallennus on kiinnitettävä huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin
Oct 11, 2017


City-moottoripyörän renkaat ovat yleensä vankkoja renkaita, koska kiinteät renkaat eivät ole tuotteen puhkaisuvaara ja kuorma on myös suuri, jotta jokainen kaupunkien moottoripyörän rengas olisi ymmärrettävämpi, sitten esitämme City Motorcycle rengasvarotoimet varastointiin:
1, City Motorcycle rengas on säilytettävä varastossa, kirjasto pitää kuivana, tuuletettu, jotta vältetään altistuminen.
2, sisäputki erilliselle varastolle, täytetään oikealla ilmalla. Kierrä puoliympyrän puukehys kääntämällä tukipyörää säännöllisesti ja älä taita sitä tasaiseksi tai pinoamaan sitä.
3, renkaat tai sarjat City Motorcycle rengas olisi sijoitettava, on ehdottomasti kielletty ja pinottu läpi sydämen roikkuu. Suuri kaupunki -moottoripyörä on saatavana vain yhdestä kerroksesta, keskikokoisesta ja pienestä City Motorcycle -renkaasta. Käännä kahden kuukauden välein.
4, kaupungin moottoripyörän rengas pitäisi olla kaukana lämmöstä, sähköntuotantolaitteista ja otsonipaikkojen tuotannosta. Älä sekoita öljyyn, helposti esineisiin ja kemialliseen korroosiota.
5, toimitetaan City Motorcycle rengas, ei öljyä, syttyviä materiaaleja, kemiallinen korroosio ja muut sekaisin, ja peitetty alusvaatteet, jotta auringonvalo tai sade. Pitkän matkan kuljetus on perustettava.
6 City Motorcycle rengas on tallennettava varastokorteille, tallennettava City Motorcycle rengas tyyppi, tekniset tiedot, taso, etiketti, tuotanto ja varastointi aika valmistus- ja varastointiajan mukaan erissä, ensimmäisenä ensin ulos, tilaus käyttää.
Jos City Motorcycle rengas on säilytettävä erikseen, täytä oikea määrä ilmaa. Kun ripustat puoliympyrän puurungossa, älä taita tasainen tai pinota, vaan myös liikuttaa tukipiste aikataulussa. Ja saman varaston, renkaiden tai kaupunkien moottoripyörän renkaiden sisempi putki ei voi olla litteä, ei roikkua, seisomaan; ja suuren City Motorcycle -renkaan osalta sen ainoa yksitasoinen lainsäädäntö, pieni ja keskikokoinen City Motorcycle rengas lupasi kaksinkertaistaa lattian, kahden kuukauden välein vierittää kerran.
City-moottoripyörän rengas Kaupunkien moottoripyörän rengas on pitkäkestoinen maastoajo, joka on osa trukin lisävarusteiden suurinta lisävarustetta, eikä sitä käytetä, jos se kuluu jossain määrin. Tietenkin sanoimme, että kulumisaste ei ole mädäntynyt kuonaan, sitä voidaan muuttaa. Forklift Company muistuttaa, että kun City Motorcycle rengas tulee näkyviin, seuraava ilmiö on vaihdettava:
City Motorcycle renkaiden käyttöikä on normaalisti 4,5 vuotta. Koska kumin kulutuspinta tulee olemaan pitkä ja vanhentunut viiden vuoden kuluttua, vaikka kulutuspinnan kuluminen on myös hyvin pieni korvaamaan parhaiten. Ja monet pienet halkeamat ovat syy puhkaisu kannustimia. Kaupungin moottoripyörän renkaiden käyttöikä vaihtelee kaupungin moottoripyörän renkaan kumikokoonpanon ja auton ympäristön sekä ajotottumusten mukaan. Joten tämä edellyttää, että kuljettaja ajaa jonkin aikaa tavallisessa autossa, City Motorcycle renkaiden ikääntyminen on myös merkki kulutuspinnan pinta on enimmäkseen puolelta olkapää tai olkapää ja muut osat alusta väliaikainen aurinko ja sade antaa kumipinnan Silmukassa on pieniä halkeamia, nämä halkeamat osoittavat, että kaupungin moottoripyörän renkaan kantokyky ja laatu ovat tällä hetkellä alkaneet laskea, jotta parsin riski pienenee.
Ikääntymisen lisäksi. Osoittaa kaupungin moottoripyörän renkaan todellista kulumista. Kaupunkipyörän rengas voi myös käyttää punnerruspyyhkäisyä (tai City City -moottoripyörän rengaskuviota) mittaukseen. City Motorcycle -rengas on myös luonnollinen kuluminen, joten trukin renkaita tehtaalla merkataan edessä rengasrajan raja City Motorcycle rengas, jonka syvennys on alle 1,6 mm, ei enää voida käyttää, koska City Motorcycle -renkaan vettä ja suorituskykyä vähennetään merkittävästi. Lisäksi jos City Motorcycle rengas on korjattu kolme tai neljä kertaa, trukkiyritys ehdotti, että haluat tämän kaupungin moottoripyörän renkaan parhaan käyttää ei-käyttöpyörää tai takapyörää pienentääkseen punktion vaaraa.