Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kuinka kaupungin moottoripyörän rengas valmistetaan
Jul 31, 2017

Miten City-moottoripyörän rengas valmistetaan
Goodyear City Motorcycle -renkaiden tuotantoprosessissa on monia komponentteja, joilla on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että ajoneuvosi saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn ja ylläpitää turvallisuutesi
Osa kaupungin moottoripyörän renkaasta
Helmi
Helmikuula on valmistettu erittäin lujasta terästä, joka on peitetty kumilla, jolloin City Motorcycle rengas ja vanteet ovat tiukasti synteettisiä pyöriä.
Vyö
Teräsvyö on kääritty kaupungin moottoripyörän rengas viikossa vahvistamaan lujuutta ja vakautta, on valmistettu teräslanka peitetty kumilanka kumi. Joskus lisäävät myös aramidijohdinta lisävoiman, lävistysvastuksen ja kestävyyden lisäämiseksi.
kerros
Pinta on vyön moottoripyörän rungon luusto, joka on yleensä valmistettu kuitukankaista, jotka on peitetty kumilla. Tämä tekee City Motorcycle renkaasta joustavan. Kudos tunnetaan myös rungon pylväs sijoitettuna suoraan City Motorcycle rengas vuoraukseen, sen tarjoama City Motorcycle rengas vahvuus.
Sivuttain
Tämä on paksumpi kumijäsen, joka ulottuu reunasta kulutuspintaan ja joka tuottaa City Motorcycle renkaan sivuttaisvakavuuden. Täältä löydät kaikki tiedot moottoripyörän renkaiden valmistuksesta.
Sipit ja urat
Rattapaloja erottaa syvät kaivannot, joiden ansiosta City Motorcycle rengas voi tyhjentää vettä, lunta ja mutaa. Sipe on pieni ura, joka on kaiverrettu kulutuspinnalle, mikä antaa lisätaipua, mikä on erityisen tärkeää kaupunkien moottoripyörän renkaille, jotka on valmistettu jäästä ja lumesta.
olkapää
Kaupunkien moottoripyörän renkaalla on kulutuspinnan hieman viistot reunaosa sivuseinän kiinnitysosalla. Sen rakenne ja rakenne ovat tärkeässä asemassa ohjaamossa.
askelma
Tämä on osa City Motorcycle -renkaasi, joka on kosketuksessa tiellä olevaan kumiin. Kulutuspinta tarjoaa myös vaimennuksen ja pitoisuuden, ja sen malleja ja reseptejä määrittävät City Motorcycle renkaan tärkeimmät suorituskykyominaisuudet.
Vaivaaminen
Kaupunkien moottoripyörän rengas on sekoitettu jopa 30 erilaiseen raaka-aineeseen, raaka-aineiden osuus riippuu kaupunkien moottoripyörän renkaiden suorituskyvystä. Se koostuu monista erilaisista kumista, täyteaineista ja muista raaka-aineista, jotka sekoitetaan yhdessä jättimäisessä mikseriin nimeltä Banbury-sekoittimena tuottamaan musta viskoosi yhdiste kalanterointiin.
kalanterointi
Sen jälkeen kun vaipallinen kumi jäähdytetään, se lähetetään erityiseen avoimeen myllyyn, jossa kumi leikataan kaistaleiksi, jotka muodostavat kaupungin moottoripyörän renkaan perusrakenteen. Tässä vaiheessa valmistetaan myös muita kaupungin moottoripyörän renkaita, joista osa kattaa toisen tyyppisen kumin.
muodostaen
Sisästä ulkopuolelle kaupunkien moottoripyörän renkaisiin itse. Kuituraina, teräsvyö, helmi, kerros, kulutuspinta ja muut osat sijoitetaan kaupungin moottoripyörän renkaanmuovauskoneeseen varmistaen, että jokainen osa on tarkassa asennossaan. Tuotos näyttää samanlaiselta kuin lopullinen tuote, joka tunnetaan nimellä raakasyntyminen.
vulkanointi
Raaka rengas on sijoitettu kuumennettuun muottiin, jossa paine kovetetaan vulkanoimalla ja City Motorcycle renkaan komponentit puristetaan yhteen ja annetaan City Motorcycle renkaan lopullinen muoto, mukaan lukien kulutuspintakuvio ja valmistajan sivuseinä.