Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kuinka tuomita kiinteän moottoripyörän renkaiden käyttöikä ja kuluminen
Nov 02, 2017

Miten arvioida vankka City Motorcycle rengas käyttöikä ja kulumisaste?
Yleensä kaupunkien moottoripyörän renkaiden käyttöikä on yleensä 4-5 vuotta 5 vuoden kuluttua, vaikka kulutuspinta on myös hyvin pieni ja paras korvaava, koska kulutuspinnan kuluminen johtuu ikääntymisestä ja vanhentumisesta, ja monet pienet Särö on syy pistämiseen.
Kuitenkin asianomaiset osavaltiot eivät ole vielä City Motorcycle rengas säilyvyysaika tehdä erityisiä määräyksiä, koska mukaan City Motorcycle renkaiden kumi kaava, auton ympäristö ja ajotavat eri kaupunkien moottoripyörän renkaiden elämä on erilainen Tämä vaatii meitä ajamaan enemmän kuin jotain sydän, kaupunkien moottoripyörän renkaiden ikääntyminen on myös merkki. Kuten vanhentuneiden osien kulutuspinta on enimmäkseen puolen olkapäästä tai olkapäästä, ja muut reunat alkavat näkyä, pitkällä auringonpaisteella ja sateilla kumipinnan halkeamat ovat pienet, nämä halkeamat osoittavat, että City Motorcycle rengas kapasiteetti ja laatu ovat alkaneet vähentyä, jotta parannuskeinon vaara vähenee.
Ikääntymisen lisäksi City Motorcycle rengas on luonnollisesti kulunut. Joten tehdas on kaupungin moottoripyörän rengas tehtaalla on merkitty sivuseinän kulutus raja, osoittaa City Motorcycle renkaan reaaliaikaiset kulumisolosuhteet. Kaupunkimoottoripyörän renkaiden kulumisominaisuuksien puuttuessa voimme myös käyttää paksuutta mitatakseen alle 1,6 mm: n yleisen syvennyksen syvyyden City Motorcycle rengas ei enää voi käyttää, koska tällä hetkellä City Motorcycle -renkaan renkaiden suorituskyky ja vastus Bar suorituskyky vähenee merkittävästi. Lisäksi jos City Motorcycle rengas on korjattu kolme tai neljä kertaa, suosittelemme, että parannat tätä City Motorcycle renkautta ei-käyttöpyöriin tai takapyöriin vähentäen punktion vaaraa.
Tietenkin kaupunkien moottoripyörän renkaat ja normaali käyttö ovat myös hyviä suhteita. Ensinnäkin meidän on varmistettava, että kaupunkien moottoripyörän renkaat ovat aina normaalin rengaspaineen alla, liian matala tai liian korkea kaupunkien moottoripyörän rengaspaine antaa kaupungin moottoripyörän rengas turvallisesti haudattu piilotettu. Tarve muistuttaa, että jokainen ei usko silmänsä näkemään, koska suurin osa autoista on nyt varustettu putkimaisella matalapainetulla City Motorcycle renkaalla, joka joskus ulkopuolelta tuntuu hieman deflaatiolta, mutta ei tarkoita tietynlaista menetystä, rengaspaineesta on ainoa tapa havaita kaupunkien moottoripyörän rengaspaineet. Lisäksi rengaspaineen on oltava kylmä sikiö, jos kuuma rengasmittaus on mitattava arvolla miinus 0.3PA tarkka.
Solid City -moottoripyörän rengas on tärkeä osa, jos prosessin eteneminen epäonnistumisprosessissa ja muut puutteet, sitten seuraukset ovat katastrofaaliset, voivat johtaa ajoneuvon hallintaan ja jopa vaikea päästä määränpäähän. Niin kauan kuin kaupungin moottoripyörän renkaan selkeä käsitys on epämuodostumassa, suorituskyky on laskussa, voit vaihtaa uuden City Motorcycle renkaan ajoissa, jotta puutteet eivät pääse syntymään.
Real City Motorcycle rengas häiriö Varoitus:
1, kaupunkien moottoripyörän renkaan kulutuspinnan merkinnät syvyys. Kulutuspinnan merkintöjen paksuuden on oltava yli 1,6 mm, ja jos käytät usein liukasta tiellä alhaisella kitkalla, on parasta varmistaa, että kulutuspinnan merkinnät ovat kaksinkertaisia ​​edellä olevan paksuuden mukaan.
2, kulutusmerkinnät kulutuslinja. Koska uusi City Motorcycle rengas kuin vanhoja vuosikerta tuotteita enemmän kuin humanisoitu suunnittelu: kulutusmerkinnät kulumista linja. Kun City Motorcycle rengas on hyvin uusi tai kulumisaste on hyvin alhainen, näitä indikaattoreita ei löydy lainkaan, mutta kun kulutus saavuttaa tietyn määrän näitä piilotettuina kulutuspinnan kulmassa merkkilinjassa, esitetään.
3, kaupunkien moottoripyörän rengas sivuseinämä crack. Koska kaupungin moottoripyörän renkaiden ongelmat eivät ole kaikki asetettu kulutuspinnalle, City Motorcycle rengas sivuseinä aiheuttaa myös joitain puutteita. Havainnoinnin jälkeen löytää City Motorcycle rengas näiden visuaalisesti näkyvien halkeamien sivuosista ja katkaista. Nämä hienovaraiset kourut kertovat kaupunkien moottoripyörän renkaiden tulevaisuudesta mahdollisten vuotojen halkeilua, pahempaa ja jopa johtaa kaupunkien moottoripyörän renkaiden puhkeamiseen, nämä kaupunkipyörän renkaiden puutteet yritämme estää.
Koska ajoneuvo ennen tietyn tärinän osoittamisprosessia ei ole estetty, etenkin köyhissä tieolosuhteissa. Niille, joilla on jo tietynlainen kokemus, voit kertoa itsellesi, kuinka ravistaa oikeaa City Motorcycle renkainta kohtuullisella alueella ja miten jarruttaa ajoneuvon puutteita.