Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat vankka urheilu Radial moottoripyörän renkaat ennen merkkejä ennen romuttamista?
Sep 20, 2017

Mitkä ovat vankka urheilu Radial moottoripyörän renkaat ennen merkkejä ennen romuttamista?
Kiinteä urheilu Radial moottoripyörä tire on keskeinen elementti, jos prosessin kävely epäonnistuminen ja muita puutteita, niin seuraukset ovat tuhoisia, voi johtaa ajoneuvo ohjaus, ja jopa vaikea lentämiseen. Niin kauan kuin selkeä käsitys urheilu Radial moottoripyörän renkaat ovat vääntyneet, suorituskyky laskee, voit ajoissa korvaaminen uusi urheilu Radial moottoripyörän renkaat estämään puutteita.
Kiinteä urheilu Radial moottoripyörä tire vian:
1, urheilu Radial moottoripyörä tire raidat urasyvyys. Kulutuspinnan merkinnät paksuus täytyy olla vähintään 1,6 mm, ja jos olet usein matkalla alhainen kitka liukkaalla tiellä, on parasta varmistaa, että kulutuspinnan merkinnät ovat kaksi kertaa paksuus edellä. Ostaa mittarin mitataan paksuus kulutuspinnan merkinnät, mutta myös voi käyttää kolikkotyyppi pitkin yläreunan lipun osaksi kulutuspinnan gully, koska kolikon marginaali alkuun kansallistunnus väli 1-2 mm , joten jos tällä hetkellä myös nähdä koko kansallinen tunnus-logo, selventää kulutuspinnan merkinnät puuttuvat nyt.
2, kulutuspinnan merkinnät kulumista linja. Koska uuden urheilu Radial moottoripyörän renkaat kuin vanha vintage tuotteita enemmän kuin ihmisen suunnittelu: kulutuspinnan merkinnät kulumista linja. Kun urheilu Radial moottoripyörän renkaat ovat aivan uusia tai kulumisesta on hyvin alhainen, nämä indikaattorit ovat lähes voi olla, mutta kun kuluminen saavuttaa tietty näitä piilotettu kulutuspinnan Gully merkintä rivillä esitetään.
3, urheilu Radial moottoripyörä renkaan kyljessä halkeama. Koska urheilu Radial moottoripyörä tire ongelmia eivät ole valmiina kulutuspinnan, urheilu Radial moottoripyörä renkaan kyljessä myös esittää joitakin puutteita. Tarkkaile visuaalisesti näkyvä halkeama ja katkaista urheilu Radial moottoripyörän renkaat sivuseinät. Hienovarainen kaukalot osoittavat Ilmastointi sports rengas renkaat mahdolliset vuodot, huonompi ja johtaa jopa liikkeen urheilu Radial moottoripyörän renkaat tulevaisuudessa, nämä urheilu Radial moottoripyörän rengas viat ovat meidän pyrkiä estämään ja.
Koska ajoneuvon ennen osoittaa jonkin verran tärinää on estä, erityisesti huono Ajokeli. Ihmiset, jotka jo hallitsevat kokemus ne voivat olla kertoa itse ravista vankka sports renkaat kohtuullisen alue ja värisi ajoneuvon puutteita.
Mitkä ovat edut kiinteä renkaat, miksi useimmat asiakkaat valita kiinteä renkaat? Täällä, anna Xiaobian sinua ymmärtämään solid rengas ja puhallettava urheilu Radial moottoripyörän renkaat etunsa ja haittansa.
Urheilu Radial moottoripyörän renkaat käytetään tukemaan ajoneuvojen on ajoneuvon tarttuvuus lähde, ajoneuvon monia tärkeitä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, jarrutus, talouden, läpi, ajo turvallisuutta ja kantavuus on merkittävä vaikutus urheilu Radial moottoripyörän renkaat ovat pääasiassa solid rengas ja puhallettava urheilu Radial moottoripyörän renkaat kaksi, urheilu Radial moottoripyörän renkaat parantaa elinajanodote ja vähentää ylläpitokustannuksia valinta on tärkeä rooli.
Puhallettava urheilu Radial moottoripyörän renkaat: puhallettava urheilu Radial moottoripyörän renkaat viittaa paineilman käyttöä otetaan elastinen kapseli helpottaa liikkuvuutta tärinä ja vaikutuksesta urheilu Radial moottoripyörän renkaat.
Plussat: helppo asentaa, kuljettaja vaikuttaa pienempi, kuoppia hinta on edullinen.
Haitat: elämä on paljon parempi kuin kiinteä urheilu Radial moottoripyörän renkaat Jos kohtaat metallin tehdas, lasi ja muiden yritysten mukana metalli tai lasi on altis rikki rengas ilmiö.
Kiinteä renkaat: kiinteä renkaat sen ruho on kiinteä, ei johtoja luuranko, ei puhallettava joten ei sisärenkaan tai ilmatiivis kerros. Raaka-aineiden tuotanto on tehty erityinen kumia, lisäksi ontto pitämään painopiste keskellä, kaikki kiinteät. Urheilu Radial moottoripyörän renkaat levytys pelata kynsien, bulletproof, anti roskia ja niin edelleen.
Edut: hyvä kulutuskestävyys käyttöikä on yleensä puhallettava urheilu Radial moottoripyörän renkaat 3 - 4 kertaa, yleensä eivät esiinny rikki rengas ilmiö. Ei pelkää renkaat, huono renkaat käyttöikä on suhteellisen pitkä, 3-5 vuotta, ei piristää säästää paljon myynnin jälkeisiä ongelmia.
Haitat: sopeutua maanteiden kapasiteetin on huono ja epätasainen tie vertailu Britanniassa, huono maanjäristys kyky nousta ylös hieman raskaampaa kuin pomppulinnan. Urheilu Radial moottoripyörän renkaat kovemmin altis kuoppainen, asennus ongelmia, lisää menettelyjä, jos asennettu oikein johtaa urheilu Radial moottoripyörän renkaat ja hameet välillä liukua.